Keenwell is een fabrikant van make up-, gelaatsverzorging- en lichaamsverzorgingsproducten en wordt geproduceerd in Barcelona.

Beogend op een jarenlange ervaring in deze sector, heeft Keenwell betaalbare producten ontwikkeld die de essentiële functies voor de huidbehandeling combineert met de moderne technologie en elektro cosmetica.

Schoonheid bestaat niet alleen tijdens de jeugd. Elke levensfase heeft zijn eigen harmonie. Het geheim van de schoonheid schuilt zich niet in de strijd tegen de jaren maar in het beleven en volop genieten van elke fase.
Cosmetische producten zijn onmisbaar, vanwege hun gunstige invloeden, voor het behoud van een goede conditie van de huid.
Ze hebben een geavanceerde samenstelling en geven een behaaglijk gevoel aan de huid.

Keenwell is een dynamisch cosmeticamerk dat up to date blijft in de schoonheidswereld. Kwaliteit staat hoog in het vaandel!!

Ieder mens wil er goed uit blijven zien. Je voelt je immers nog jong, je bent actiever dan ooit en je zit lekker in je vel.
Helaas gaat de huid in de loop der jaren er toch ouder uitzien. De huid wordt vochtarmer en rimpeltjes verschijnen...Onderzoek, respect, kennis en de absolute behoefte tot het verzorgen van een van uw dierbaarste bezittingen; uw huid.

Kennis
Al meer dan 35 jaar is Keenwell een innovatief merk in de huidverzorgingsbranche. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen, exclusieve ingredienten en recepturen.

Well being
Keenwell opent de deur naar dat gevoel van luxe..met lichte texturen en aangename, subtiele geuren. Verzorging wordt hierdoor een aaneenschakeling van indrukken..

Resultaat
De effectiviteit van de producten wordt ondersteund met vele clinische testen uitgevoerd in laboratoria over de gehele wereld.

Veiligheid
Keenwell beantwoord aan de behoefte′s van uw huid, van vrouwen over de gehele wereld. Daarom streven wij naar absoluut veilige cosmetica, gefabriceerd onder strict dermatologische controles.

KEENWELL

De Keenwell filosofie